Mooie Resultaten Sportschool Tim Kool Open

Geplaatst op 15-02-2018.

20180210_122008(0)

PIJNACKER | 10.02.2018 – Met een kleine delegatie waren we present bij het beginnerstoernooi Sportschool Tim Kool Open. Dit laagdrempelige, gemoedelijke toernooi trekt veel lager gegradueerden eens willen pootjebaden in het wedstrijdgebeuren. Ook komen er jeugdige deelnemers met iets meer ervaring, die hun wedstrijdritme willen onderhouden.

Benjamin ging voor het eerst mee en pakte meteen goud met sparren! Verder behaalde Kaat brons bij Tul en greep net mis bij Sparring. Ismael knokte brons bij elkaar bij het Sparren en Shae-Lee had net geen brons bij Tul.

Al met al een leuke dag die naar meer smaakt! De volgende toernooien zijn 11 maart (Zeewolde, Flevocup), 25 maart (Middelburg, Open Zeeuwse) en eind mei de Holland Cup in Pijnacker. Zie onze evenementenkalender voor meer info!