Kleding en Trainingsmateriaal Bestellen

Taekwon-Do artikelen bestellen kun je doen via onderstaande bestelformulieren. Je kunt deze uitprinten, invullen en een foto/scan mailen naar info@taekwondoschoolamsterdam.nl, of inleveren bij de docent tijdens de les.

    1. Bestelformulier welkomstaanbiedingen nieuwe leden
    2. Bestelformulier Taekwon-Do artikelen

Om volledig mee te kunnen doen in de lessen wordt verwacht dat je in de officiële ITF dobok traint (Taekwon-Do uniform) en in het bezit bent van een complete sparring set (hoofd-, gebits-, hand-, voetbeschermers en voor de heren een kruisbeschermer). Dit is voor je eigen veiligheid en die van je trainingspartners.

Na ontvangst van de bestelling wordt een factuur verstuurd. Na betaling van de factuur worden de bestelde artikelen zo gauw mogelijk tijdens de les overhandigd.

Voor nieuwe leden hebben we een speciaal Welkomstpakket: voor € 50,- kun je een maand onbeperkt trainen en krijg je je Dobok (Taekwon-Do uniform) erbij!

Nieuwe leden die binnen een maand een Sparringspakket afnemen – normaal € 99,- voor meisjes/dames en € 109,- voor jongens/heren – krijgen 10% korting op het pakket.

Nieuwe leden kunnen ook de Taekwon-Do School Amsterdam sporttas bestellen met 10% korting (normaal € 45,-).

Voor bestellingen en informatie kun je contact opnemen met: info@taekwondoschoolamsterdam.nl