Lestijden en Tarieven

Taekwon-Do School Amsterdam biedt in seizoen 2021-2022 drie stijlen aan: Taekwon-Do, MMA (Mixed Martial Arts (onder voorbehoud) en Kalah Combat System (Israëlische vorm van zelfverdediging). Taekwon-Do kan beoefend worden vanaf 4 jaar, MMA vanaf 13 jaar en Kalah vanaf 16 jaar. Hieronder vind je alle informatie over de lestijden en tarieven van Taekwon-Do School Amsterdam.Gratis Proefles Aanvragen Taekwon-Do School Amsterdam

Lesrooster

LET OP:

lesrooster taekwon-do school amsterdam

Tarieven

LET OP:

  • Per 01.02.2022 worden de tarieven verhoogd
  • Wie voor die tijd lid wordt behoudt de oude tarieven tot 1 september 2022

Bij ons kun je zo vaak trainen als je wilt en zelfs in verschillende stijlen! Ook hebben wij interessante kortingen, zoals het welkomstpakket, waarbij je een maand onbeperkt alle stijlen kunt trainen (Taekwon-Do, Kalah en MMA), inclusief een tenue, voor € 50,-.

Proeflessen

Je bent welkom om een les uit te proberen om te kijken of het wat voor je is. Een proefles is gratis. Vraag ‘m direct hier aan!

Inschrijfgeld (30,-)

Je betaalt eenmalig 30,- inschrijfgeld voor het lidmaatschap bij Taekwon-Do School Amsterdam. Dit houdt in dat je altijd welkom bent op bepaalde evenementen, ledenkorting geniet op bijvoorbeeld seminars, toegang hebt tot onze exclusieve online content, en veel meer.

Losse lessen (10,- per les)

Kom je maar af en toe trainen omdat je bijvoorbeeld niet in de buurt woont of te weinig tijd hebt om wekelijks langs te komen, dan is het mogelijk een losse les te volgen. Deze kost 10,- per keer.

Personal Training (vanaf 40,- per uur)

Soms heb je iets meer nodig om naar het volgende niveau te komen voor bijvoorbeeld een aankomend examen of een groot toernooi, of als je het gewoon nóg beter wilt snappen. In de groepslessen verdeelt de instructeur zijn of haar aandacht over jou en al je trainingspartners.

Je kunt Personal Training krijgen in Taekwon-Do, Kalah, MMA en Combat Fitness (pittige kracht- en conditietraining waarbij we met een persoonlijk plan werken aan jouw fitnessdoel). In een privéles is al die aandacht voor jou. Aanvraag via info@taekwondoschoolamsterdam.nl.

Het uurtarief is 70,- per uur per persoon voor een Individuele Training en 50,- per persoon per uur bij een Duo Training (met 2 personen). Bij afname van een bundel van 4 weken minimaal 2x per week Personal Training gelden voordelige tarieven.

Personal Training Tarieven Taekwon-Do School Amsterdam

Online Coaching (35,- per 45 minuten)

Minder tijd maar wel behoefte aan 1-op-1 trainen? Het is mogelijk om online trainingssessies te boeken bij Taekwon-Do School Amsterdam. De sessies duren 45 minuten en kosten € 35,- per sessie. Aanvraag via info@taekwondoschoolamsterdam.nl.

Wedstrijden

Taekwon-Do School Amsterdam doet regelmatig mee aan wedstrijden. Maandelijks trainen we met een aantal andere clubs samen onder de vlag CB19NL.

Deelname aan de wedstrijdgroep gebeurt op basis van uitnodiging. Je wordt geselecteerd op basis van je kwaliteiten en inzet tijdens te training en op clubtoernooien. Voor het meedoen aan wedstrijden wordt 5,- registratiekosten in rekening gebracht. Dit geldt overigens niet voor onze clubtoernooien: die zijn voor al onze leden toegankelijk.

Overige Zaken