Lestijden en Tarieven

Taekwon-Do School Amsterdam biedt in seizoen 2020-2021 drie stijlen aan: Taekwon-Do, MMA (Mixed Martial Arts) en Kalah (Israëlische vorm van zelfverdediging). Taekwon-Do kan beoefend worden vanaf 4 jaar, MMA vanaf 13 jaar en Kalah vanaf 16 jaar. Hieronder vind je alle informatie over de lestijden en tarieven van Taekwon-Do School Amsterdam.

Opmerkingen:

  • Er is een wachtlijst (1 tot 3 maanden) voor de volgende lessen:
    • Taekwon-Do Jeugd 6-9 jaar: Maandag (Woensdagen nog plek)
    • Taekwon-Do Kids 4-6 jaar Vrijdag (Dinsdagen nog plek)
  • Voor de overige lessen (Jeugd Taekwon-Do 9-12 jaar en Junior/Senior Taekwon-Do 13+ jaar/Kalah/MMA) zijn nog wel enkele plekken vrij.
  • Plekje op de wachtlijst? Mail ons: info@taekwondoschoolamsterdam.nl

Gratis Proefles Aanvragen Taekwon-Do School Amsterdam

 

Klik op het rooster om te vergroten

 

Tarieven Taekwon-Do School Amsterdam 2020-2021

 

Proeflessen

Je bent welkom om een les uit te proberen om te kijken of het wat voor je is. Een proefles is gratis. Vraag ‘m direct hier aan!

Losse lessen (10,- per les)

Kom je maar af en toe trainen omdat je bijvoorbeeld niet in de buurt woont of te weinig tijd hebt om wekelijks langs te komen, dan is het mogelijk een losse les te volgen. Deze kost 10,- per keer.

Privélessen (35,- per 30 minuten)

Soms heb je iets meer nodig om naar het volgende niveau te komen voor bijvoorbeeld een aankomend examen of een groot toernooi, of als je het gewoon nóg beter wilt snappen. In de groepslessen verdeelt de instructeur zijn of haar aandacht over jou en al je trainingspartners. In een privéles is al die aandacht voor jou. Privéles kost 35,- per half uur. Een privéles – en dus de kosten – kan worden gedeeld door maximaal 4 personen. Aanvraag via info@taekwondoschoolamsterdam.nl of bij de hoofdinstructeur (Jair Stenhuijs).

Online Coaching (35,- per 45 minuten)

Minder tijd maar wel behoefte aan 1-op-1 trainen? Het is mogelijk om online trainingsessies te boeken bij Taekwon-Do School Amsterdam. De sessies duren 45 minuten en kosten € 35,- per sessie. Aanvraag via info@taekwondoschoolamsterdam.nl of bij de hoofdinstructeur (Jair Stenhuijs).

Wedstrijden

Taekwon-Do School Amsterdam doet regelmatig mee aan wedstrijden. Maandelijks trainen we met een aantal andere clubs samen onder de vlag CB19NL.

Om mee te doen aan wedstrijden dien je minimaal drie keer per week te trainen, waaronder in de Taekwon-Do/Kickboks trainingen. Deelname aan wedstrijden is op basis van je inzet en je niveau. Voor het meedoen aan wedstrijden wordt 5,- registratiekosten in rekening gebracht. Dit geldt overigens niet voor onze clubtoernooien: die zijn voor al onze leden toegankelijk.

Overige Zaken