Lestijden en Tarieven

Taekwon-Do School Amsterdam biedt in seizoen 2019-2020 twee stijlen aan: Taekwon-Do en Kalah (Israëlische vorm van zelfverdediging). Taekwon-Do kan beoefend worden vanaf 4 jaar en Kalah vanaf 16 jaar. Hieronder vind je alle informatie over de lestijden en tarieven van Taekwon-Do School Amsterdam.

Gratis proefles aanvragen bij Taekwon-Do School Amsterdam

Flyer Taekwon-Do School Amsterdam

Naast de reguliere Taekwon-Do trainingen zijn er ook speciale lessen gericht op de hogere banden (“Elite” vanaf gele band t/m rode slip en “Black Belt Club” vanaf rode band).

De “Fight Club” op woensdag (vanaf 14 jaar) en vrijdag (vanaf 10 jaar) richt zich op het onderdeel sparring.

Lesrooster Taekwon-Do School Amsterdam 2019-2020 v2019.12.28

Tarieven Taekwon-Do

Tarieven Kalah

Proeflessen

Je bent welkom om een les uit te proberen om te kijken of het wat voor je is. Een proefles is gratis. Vraag ‘m direct hier aan!

Losse lessen (10,- per les)

Kom je maar af en toe trainen omdat je bijvoorbeeld niet in de buurt woont of te weinig tijd hebt om wekelijks langs te komen, dan is het mogelijk een losse les te volgen. Deze kost 10,- per keer.

Privélessen (35,- per 30 minuten)

Soms heb je iets meer nodig om naar het volgende niveau te komen voor bijvoorbeeld een aankomend examen of een groot toernooi, of als je het gewoon nóg beter wilt snappen. In de groepslessen verdeelt de instructeur zijn of haar aandacht over jou en al je trainingspartners. In een privéles is al die aandacht voor jou. Privéles kost 35,- per half uur. Een privéles – en dus de kosten – kan worden gedeeld door maximaal 4 personen. Aanvraag via info@taekwondoschoolamsterdam.nl of bij de hoofdinstructeur (Jair Stenhuijs).

Wedstrijden

Taekwon-Do School Amsterdam doet regelmatig mee aan wedstrijden. Maandelijks trainen we met een aantal andere clubs samen onder de vlag CB19NL.

Om mee te doen aan wedstrijden dien je minimaal drie keer per week te trainen, waaronder in de “Fight Club” trainingen. Deelname aan wedstrijden is op basis van je inzet en je niveau. Voor het meedoen aan wedstrijden wordt 5,- registratiekosten in rekening gebracht. Dit geldt overigens niet voor onze clubtoernooien: die zijn voor al onze leden toegankelijk.

Overige Zaken

  • De Gemeente Amsterdam ondersteunt gezinnen met lage inkomens door middel van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.
  • Voor Taekwon-Do leden is tevens het lidmaatschap van de nationale ITF Taekwon-Do bond, I.T.F. Nederland verplicht. De kosten bedragen € 25 per jaar (tot en met 12 jaar) en € 30 (13+ en volwassenen). Deze jaarlijkse contributie wordt per automatische incasso geïnd door I.T.F. Nederland.
  • Let op: lestijden en tarieven kunnen periodiek worden aangepast.