Lestijden en Tarieven

Taekwon-Do School Amsterdam biedt in seizoen 2021-2022 drie stijlen aan: Taekwon-Do, MMA (Mixed Martial Arts (onder voorbehoud) en Kalah Combat System (Israëlische vorm van zelfverdediging). Taekwon-Do kan beoefend worden vanaf 4 jaar, MMA vanaf 13 jaar en Kalah vanaf 16 jaar. Hieronder vind je alle informatie over de lestijden en tarieven van Taekwon-Do School Amsterdam.Gratis Proefles Aanvragen Taekwon-Do School Amsterdam

Lesrooster

Lesrooster Taekwon-Do School Amsterdam 2022b

Locaties

Maandag en Woensdag:

Dinsdag en Vrijdag:

Roosterwijzigingen

Op onderstaande data wijken wij uit naar andere trainingslocaties en/of -tijden:

Mei 2022

Wo 11 t/m Wo 25/5: elke maandag en woensdag

Juni 2022

Ma 6/6 (2e Pinksterdag):

  • GESLOTEN

Wo 22 t/m Wo 29/6: elke maandag en woensdag

Tarieven

Tarieven Taekwon-Do School Amsterdam per 01.04.2022

Proeflessen

Je bent welkom om een les uit te proberen om te kijken of het wat voor je is. De eerste proefles is gratis. Vraag ‘m direct hier aan!

Wedstrijden

Taekwon-Do School Amsterdam doet regelmatig mee aan wedstrijden. Maandelijks trainen we met een aantal andere clubs samen onder de vlag CB19NL.

Deelname aan de wedstrijdgroep gebeurt op basis van uitnodiging. Je wordt geselecteerd op basis van je kwaliteiten en inzet tijdens te training en op clubtoernooien. Voor het meedoen aan wedstrijden worden naast het inschrijfgeld ook registratiekosten in rekening gebracht. Dit geldt overigens niet voor onze clubtoernooien: die zijn voor al onze leden toegankelijk.

Overige Zaken