“Triggermails”: ITFNL dichter bij de leden

Geplaatst op 05-07-2018.

Sinds een maand zijn de zogenaamde “triggermails” actief. Daarmee is weer een nieuwe stap richting een betere informatievoorziening naar de leden gezet.

Sinds de ALV van 2016 wordt eraan gewerkt: de triggermails. Zo krijgen nieuwe leden een welkomstmail zodra ze door de schoolhouder in onze administratie zijn aangemeld. Nieuwe leden worden zo ingeleid in hoe I.T.F. Nederland werkt: hoe het zit met examens, welke cursussen er zijn, hoe de organisatie in elkaar zit en meer.

I.T.F. Nederland wil hiermee bereiken dat iedereen tijdig wordt geïnformeerd over relevante zaken en de juiste mensen binnen organisatie weet te vinden bij vragen. Zo krijgen leden bijvoorbeeld in de aanloop naar een volgend Danexamen een reminder over de Danexameneisen en de te volgen procedure.

De pilotfase loopt tot het eind van 2018, waarop een evaluatie volgt door het Secretariaat en de Communicatie Commissie.

Heb je vragen over de triggermails, of heb je goede ideeën hierover? Neem dan contact op met de Communicatie Commissie: communicatie@itf-nederland.nl.