Drie Nederlands Kampioenen!

Geplaatst op 05-11-2018.

MIDDELBURG, 04.11.2018 – Afgelopen zondag barstte de strijd om de Nederlandse titels ITF Taekwon-Do los in Middelburg. Onze deelnemers kwamen voor goud en dat lukte aardig!

Tientallen clubs uit heel Nederland doen aan dit belangrijke toernooi mee, zo ook Taekwon-Do School Amsterdam. Vijf deelnemers onder leiding van coach Jair kwamen met uitstekende resultaten terug: drie van de vijf Amsterdammers hebben een gouden medaille behaald en mogen zich dus Nederlands kampioen noemen.

Met trots mogen we de volgende Nederlands Kampioenen aankondigen:

Marina van Eijken – Nederlands Kampioen Sparring Junioren Dames B klasse – 55kg
Naut Terhaar – Nederlands Kampioen Sparring Jeugd Heren C klasse -150cm
Kaat van Binsbergen – Nederlands Kampioen Sparring Jeugd Dames C klasse -150cm

Daarnaast behaalde Marina nog de zilveren medaille op het onderdeel Tuls (stijlonderdeel) en Naut brons voor zijn gesprongen traptechnieken.

Ook de andere twee Amsterdamse deelnemers, Sandra van Eijken en Ismael Noaman, hebben meerdere medailles behaald. Ismael mocht twee bronzen plakken omhangen (tuls en sparren) terwijl Sandra zowel een zilveren als een bronzen medaille binnenhaalde, respectievelijk bij tuls en sparren.

Als klap op de vuurpijl kregen we te horen dat Marina van Eijken ook nog eens de Overall Kampioensschaal had gewonnen in de Junioren Dames klasse voor gekleurde banden!

We zijn waanzinnig tevreden met dit hele mooie succes: vijf deelnemers, negen medailles en maar liefst drie Nederlandse Kampioenen! Het is genieten om te zien hoe onze leerlingen groeien en plezier hebben in ITF Taekwon-Do, of het nou in de dojang is of op de wedstrijdmat. Hoewel de titels en prachtige medailles natuurlijk heerlijke hoogtepunten zijn: wij zien in al onze leden kampioenen, met of zonder prijs!