Les van Grand Masters: International Instructors Course

Geplaatst op 19-11-2018.

AMSTERDAM 18.11.2018 – Taekwon-Do School Amsterdam had de gelegenheid om twee dagen te trainen onder toeziend oog van de Grand Masters van de International Taekwon-Do Federation! De zogenaamde “International Instructors Courses” zijn ooit door Generaal Choi (grondlegger van ITF Taekwon-Do) in het leven geroepen om wereldwijd de technische uitvoering van de Tuls (stijlvormen) te standaardiseren. 

Dit project is na zijn overlijden met verve overgenomen door de Technische Commissie van de ITF, die sinds haar vorming diverse bezettingen heeft gekend. Dit maal waren Grand Master Marano, Grand Master Lan en Master McPhail op bezoek in Amsterdam, in het Optisport Bijlmer Sportcentrum.

Vanuit Taekwon-Do School Amsterdam waren Boosabums Jair en Marlon aanwezig. Marlon als deelnemer, Jair als vertegenwoordiger en organisator vanuit ITF Nederland, de nationale ITF Taekwon-Do Bond.

Lees het verslag op de website van ITF Nederland!