Copa Benidorm Training

Geplaatst op 10-12-2018.

AMSTERDAM, 08.12.2018 – Afgelopen zaterdag kwamen Taekwon-Do School Amsterdam, TA Nimjae, Team Carvalho Sports (en in gedachten TKD Martial Arts Center Delft) bij elkaar voor de eerste gezamenlijke training richting de Copa Benidorm 2019. 

Video: Copa Benidorm training

Met een groep van bij elkaar 51 personen, bestaande uit zowel deelnemers, coaches, scheidsrechters en supporters, vliegen we in maart naar Spanje om mee te doen aan de XII Open Internacional Copa Benidorm Costablanca 2019. Vanuit Amsterdam gaan Marina en Naut mee als deelnemer, Max en Mo als scheidsrechter en Jair als coach. Als supporters gaan Marjan, Mike (vader Naut) en Mario (vader Marina) mee.

We zullen in de aanloop naar het toernooi, dat op 9 en 10 maart 2019 plaatsvindt aan de zonnige Costa Blanca, een aantal keer samen trainen en samen optrekken op toernooien.

De eerste trainingssessie was meteen een mooie kick-off! Na een korte introductie door coaches Euclides (Carvalho), Iwan (Nimjae) en Jair, ging Euclides aan de slag met de warming-up, waarin meteen wat teambuilding-elementen in verwerkt zaten. Aansluitend gingen we aan de slag met Team Tuls, wat in minder dan 1.5 uur al mooie resultaten opleverde! Na de lunch werd er getraind op tactische zaken als positiespel en counter drills – en natuurlijk een flink aantal rondjes gespard. De tijd vloog voorbij…

We hebben er heel veel zin in en we houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen!