Laatste Lessen Achter De Rug: Tot Volgend Jaar!

Geplaatst op 22-12-2018.

AMSTERDAM, 20.12.2018 – De Kerstvakantie is begonnen, de laatste lessen zijn achter de rug. Het was een mooi ITF Taekwon-Do jaar voor Taekwon-Do School Amsterdam: toernooien, seminars, cursussen, examens, vele leuke lessen… wat is de tijd voorbij gevlogen!

Video: Compilatie van de laatste jeugdtraining van 2018

Het mooie van het vak “leraar” is de geleidelijke ontwikkeling die zich onder je ogen ontvouwt. Maar dit is Taekwon-Do, dus er wordt veel meer uitgewisseld dan technische details; het is geen eenrichtingsverkeer. Je ziet kinderen opgroeien, onzekere pupillen rechter lopen, zelfverzekerde studenten zichzelf opnieuw uitvinden – en je blijft als leraar leren en nieuwe perspectieven ontdekken op waar je mee bezig bent.

Warme chocomel na het schaatsen met de lesassistenten

Het afgelopen jaar mochten we weer vele nieuwe gezichten verwelkomen in onze Dojang. Ook stroomden sommigen door naar een oudere groep: altijd spannend!

Het lerarenteam heeft weer veel cursussen, seminars en zelfs een kamp in de Oekraïne mogen meemaken. Ook zij deden dit jaar examen en de junioren kruipen langzamerhand richting die felbegeerde zwarte band. Ze zijn goed op weg!

Op 7 januari zien we jullie allemaal terug, vers aan de start. Het wordt vast een prachtjaar met vele nieuwe mogelijkheden en verrassingen!