Geen Les Tijdens Voorjaarsvakantie

Geplaatst op 15-02-2019.

AMSTERDAM, 15.02.2019 – De laatste training voor de voorjaarsvakantie zit erop: we gaan een weekje opladen en we zijn weer terug volgens het reguliere rooster per maandag 26 februari.

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. Dat betekent dat onze dojang in het Marcanti College gesloten is. Dat betekent echter niet dat er door iedereen lekker vakantie wordt gevierd zoals je zou verwachten…

Jair vliegt naar Zuid-Afrika voor een de Instructors Course Kalah bij Idan Abolnik. Afgelopen oktober 2018 woonde hij al een seminar bij in Nederland – en dat smaakte dus naar meer! Het belooft een intens weekje te worden, maar we verwachten hem terug met een hoop kennis, vaardigheden en naar alle waarschijnlijkheid de nodige blauwe plekken.

Veel succes Jair en iedereen tot ziens op maandag 26 februari!

View this post on Instagram

This little adventure continues… Soon off to South Africa for a week of learning with Idan Abolnik, founder of the Kalah system. It will be a really tough, challenging week. After avoiding, defusing and de-escalation all have failed, or weren't on the table at all, sometimes you have no other option than violence in order to get to safety. The Kalah seminar by Idan, last October in The Netherlands, proved to be stacked with extremely effective survival tools for violent encounters. The program consists of both armed and unarmed combat, stand-up and ground fighting. Expect lots of knowledge and experience on my flight back 😁 Check out the report on the October seminar (English): link in bio @tkdschoolamsterdam [flip to the older posts: October 27th 2018] #kalah #selfdefense #ITF #TAEKWONDO #AMSTERDAM #TKDSCHOOLAMSTERDAM ❌❌❌ Β· Β· Β· #selfdefensetactical #selfdefensefamily #selfdefenseinstructor #selfdefenseforwomen #selfdefensefirst #selfdefensewomen #selfdefensetips #selfdefense #selfdefenseclass #selfdefenseclasses #selfdefensenow #martialarts #selfdefensetraining #trainhard

A post shared by π™π™–π™šπ™ π™¬π™€π™£-π˜Ώπ™€ π™Žπ™˜π™π™€π™€π™‘ π˜Όπ™’π™¨π™©π™šπ™§π™™π™–π™’ (@tkdschoolamsterdam) on


Kalah Trainen?

Lees hier meer over wat Kalah precies inhoudt. Onze lestijden vind je hier en vraag direct een gratis proefles aan!

Wat is Kalah?