Op Visite bij Carvalho: Tul en Sparring

Geplaatst op 16-03-2019.

DELFT, 16.03.2019 – Sommige mensen kun je letterlijk wakker maken om te trainen. De volle dojang op zaterdagochtend in Delft verraste ons dan ook niets, nadat op vrijdagavond een appje rondging met de vraag wie er zin had in een 4-uurs sessie Tul en Sparring. 

Om 10u stonden de Carvalho’s al klaar, terwijl de Amsterdammers en Nimjae’s binnendruppelden. Het paste maar net in de Delftse dojang van het luxe sportcomplex van de Technische Universiteit te Delft.

Het eerste deel van de ochtend werd besteed aan de evaluatie van onze Tuls tijdens de Copa Benidorm afgelopen weekend. Op basis van de input van de deelnemers gingen we individueel in op de waargenomen knelpunten om zo handvatten te kunnen bieden waarmee men zelf verder kon.

Het supportersdeel van ons team had uiteraard de lunch gedekt en uit de boodschappentassen werd een compleet picknickpakket tevoorschijn getoverd.

Daarna gingen we diep in op sparringstechniek. Omdat er een paar ‘nieuwelingen’ bij waren, hebben we ze meteen getrakteerd op een fijne dosis conditietraining uit terrorland.

Wat bloed, veel zweet en een paar traantjes later sloten we af met een terugblik op de belangrijkste punten van de training en gingen de harde werkers moe maar voldaan huiswaarts.

Tot de volgende…