Kalah Seminar Idan Abolnik Verzet

Geplaatst op 14-03-2020.

AMSTERDM, 14.03.2020 – Het seminar met Idan Abolnik is VERZET naar 26 en 27 september 2020!!! Wij hebben dit besluit in overleg met Idan genomen wegens de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De veiligheid en gezondheid van de deelnemers staat voorop.

Helaas hebben wij in verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus moeten besluiten het Kalah seminar met Idan Abolnik dat op 11 en 12 april a.s. zou plaatsvinden, moeten verzetten.

De nieuwe data zijn 26 en 27 september 2020.

Alle aangekochte tickets blijven geldig.

Kun je niet in september? Maak iemand anders blij met je ticket!

Ondanks dat het restitutiebeleid geen refunds behelsde, zullen we wegens deze uitzonderlijke situatie iedereen restitutie bieden die er niet bij kan zijn in september.

Vraag je restitutie uiterlijk 31 maart 2020 aan via info@taekwondoschoolamsterdam.nl. Stuur je e-ticket mee in de bijlage, inclusief rekeninggegevens die nodig zijn voor overboeking. Onvolledige aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Excuses voor het ongemak en graag tot ziens in september!


Kalah is wellicht de meest effectieve vorm van zelfverdediging die er bestaat. Mis de kans niet om te trainen met grondlegger Idan Abolnik! Bestel hier tickets: Kalah Seminar Idan Abolnik

Kalah seminar Idan Abolnik Amsterdam 26 en 27 september 2020

Over dit evenement

Op 11 en 12 april komt Idan Abolnik voor het eerst naar Amsterdam voor een tweedaags Kalah seminar.

In 2 dagen zul je ontdekken wat realistische zelfverdediging inhoudt en uitgebreid worden ingeleid in wat Kalah is. Je leert geen trucs, maar uitsluitend zaken die ook écht werken.

Alles wat thuishoort in moderne zelfverdediging komt voorbij (ook wapens). Dit is een unieke kans om met de meest besproken instructeur van het moment te trainen.

Zowel weekendtickets, als tickets voor zaterdag of zondag alleen.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!