Roosterwijziging i.v.m. Coronavirus

Geplaatst op 14-03-2020.

HUISHOUDELIJKE MEDEDELING – Wegens de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zullen er bij Taekwon-Do School Amsterdam tot nader order GEEN LESSEN plaatsvinden, in ieder geval tot en met 31 maart 2020, maar houd er rekening mee dat het langer duurt. We bekijken de situatie per week.

Hoewel de overheid op het moment van schrijven wegens de economische impact de scholen openhoudt, hebben wij het standpunt dat verspreiding van het virus tot een minimum beperkt zou moeten blijven om zo de capaciteit van de gezondheidszorg niet te overbelasten.

Berichtgeving van NOC*NSF voor sportverenigingen en corona: lees meer.

Informatie van het RIVM over het coronavirus: lees meer.

Laatste nieuws omtrent het coronavirus van de Gemeente Amsterdam: lees meer.

Niet Stilzitten

Om jullie tegemoet te komen gaan we aan de slag met online trainingvideo’s! Zodra de eerste trainingen beschikbaar zijn krijgen jullie uiteraard een seintje 🙂