Coronaplanning Update

Geplaatst op 28-04-2020.

AMSTERDAM, 28.04.2020 – In verband met de versoepeling van de coronamaatregelen, kunnen wij vanaf woensdag 29 april met een deel van de leden beginnen met buiten trainen. Dat is goed nieuws! We zullen wel nog steeds voorzichtig moeten zijn om dit op een veilige manier te laten verlopen. Lees de update hieronder.

Vanaf woensdag 29 april mogen sportverenigingen de trainingen weer hervatten mits die buiten plaatsvinden en bepaalde veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen.

Deze week zijn er lessen op:

Woensdag 29 april
– 16:00-16:45 Kids (4/6 jaar)
– 17:00-17:50 Jeugd I (7/9 jaar):

Donderdag 30 april
– 16:00-16:50 Jeugd II (9/12 jaar)
– 17:00-17:50 Junioren (13/18 jaar)

Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt de regel van anderhalve meter afstand van elkaar niet (dus geen social distancing), Vanaf 13 jaar moet er op elk moment 1 1/5 meter afstand van elkaar worden gehouden.

De lessen vinden plaats in de voetbalkooi naast het Marcanti College.

De regels zijn als volgt:

  1. Van te voren aanmelden via ons online boekingssysteem – zie hiervoor de links die per e-mail verzonden zijn. Let op: voor broertjes en zusjes moet er per kind een boeking worden gedaan. Als je je niet hebt aangemeld en toch naar de les komt, kunnen we niet garanderen dat je mee kunt doen aangezien er maximaal 16 kinderen bij de les aanwezig kunnen zijn.
  2. De docenten zullen steeds minimaal 1.5 meter afstand van de leerlingen houden.
  3. We kunnen geen gebruik maken van de kleedkamers en toiletten in het Marcanti college. Neem geschikte kleding mee voor de buitentraining en een flesje water.
  4. Ouders en broertjes/zusjes die niet deelnemen aan de sportactiviteit kunnen conform de richtlijnen van de gemeente en het RIVM niet aanwezig zijn bij de training. Ouders mogen hun kind wel brengen en halen.
  5. Verder geldt natuurlijk dat je thuisblijft als je ook maar lichte symptomen vertoont; mocht je moeten niezen of hoesten: in de elleboogholte; handen wassen voor de training; respecteer de regels omtrent de afstand.

In principe zijn we van plan om vanaf woensdag 29 april elke week lessen voor alle leden tot en met 18 jaar aan te bieden. Afhankelijk van de animo gaan we het aantal lessen uitbreiden, maar dit is alvast een begin!

Voor leden van 19 jaar en ouder zijn helaas nog geen lessen in groepsverband toegestaan: jullie zullen online materiaal van ons blijven ontvangen. Natuurlijk hopen we dat ook deze leden binnenkort weer in groepsverband kunnen trainen en we volgen het nieuws daarover natuurlijk nauwgezet. Zodra dit het geval is, gaan we ook lessen inplannen voor deze groep.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag. In elk geval hopen we velen van jullie volgende week al te zien.