Kalah Seminar Geannuleerd

Geplaatst op 01-04-2021.

HUISHOUDELIJKE MEDEDELING – Het Kalah Seminar met Idan Abolnik dat op 10 en 11 april 2021 stond ingepland is voorlopig van de baan. De recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus stemmen ons niet zodanig gerust dat we een datum in het tweede semester van dit jaar durven in te plannen voor een evenement waarbij je letterlijk twee dagen intensief over elkaar heen rolt. Met spijt in het hart hebben wij er daarom voor gekozen om het evenement tot nader order te annuleren. Zodra dit vooruitzicht verandert in onze ogen, dan zullen wij uiteraard direct met een nieuwe datum komen! Alle bezoekers krijgen binnenkort restitutie van het betaalde ticket.

HOUSEHOLD NOTICE – The Kalah Seminar with Idan Abolnik that was scheduled for April 10 and 11, 2021 has been canceled for the time being. The recent developments regarding the coronavirus do not reassure us that we dare to schedule a date in the second semester of this year for an event where you literally roll over each other for two days. With regret, we have therefore chosen to cancel the event until further notice. As soon as this outlook changes in our view, we will of course immediately come up with a new date! All visitors will soon receive a refund of the paid ticket.