Grappling bij Taekwon-Do School Amsterdam

AMSTERDAM, 03.04.2019 – Enige tijd geleden aangekondigd, nu definitief: een avondje grappling bij Taekwon-Do School Amsterdam. Vrij toegankelijk voor de junior-seniorgroep (14+), aanvang 20.00u op onze vaste locatie (Marcanti College).

 

A.s. woensdag 10 april is het zover: we gaan aan de slag met “grappling”. Grappling is het close quarter combat arsenaal dat je gebruikt om tegenstanders naar de grond te krijgen, vast te pinnen, gewrichten en ledematen te controleren en de welbekende submissions. Oftwel, wat je bij MMA ziet, maar dan zonder het slaan en schoppen.

De training zal verzorgd worden door “Uncle” Tony, neef van Jair, directeur van een beveiligingsbedrijf en martial artist sinds jaar en dag (Taekwon-Do, kickboksen, MMA en nog veel meer). Hij neemt grappling tovenaar Pieter mee en Selcuk, een begenadigd bokser van oorsprong.

Vrij toegankelijk voor ieder Taekwon-Do School Amsterdam-lid van minimaal 14 jaar. We trainen in t-shirt en korte broek, of rash guard en spats als je ze hebt. Een mondbeschermer is ten zeerste aan te raden, alsmede een kruisbeschermer voor de heren.

De training is op woensdagavond van 20:00 tot 21:30u op onze vaste locatie (Marcanti College, Jan van Galenstraat 31, Amsterdam).

Vrije training van 19:00 tot 20:00u!