Gratis Proefles

De eerste stap is bijna gezet! Laat je gegevens achter via onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de gratis proefles in te plannen voor jou of je kind(eren). Tot snel!

 

Waarom Taekwon-Do School Amsterdam?

Taekwon-Do School Amsterdam biedt Taekwon-Do onderwijs van het hoogste niveau. Begin 2019 eindigde onze school nog als 3e in één van de grootste en prestigieuze toernooien van Europa. Competitie is echter slechts een deel van wat Taekwon-Do inhoudt: onze deuren staan open voor alle leeftijden en niveaus.

Ontwikkeling

Onze kinder- en jeugdprogramma’s zijn gericht op het ontwikkelen van karakter en levensvaardigheden. Onze volwassenenprogramma’s bedienen zowel lichaam als geest. Je leert bij ons vanuit principes denken en handelen, in plaats van louter “moves” nadoen.

Realistische Zelfverdediging

Bij Taekwon-Do School Amsterdam weten we de brug te slaan van klassieke martial arts naar de moderne geweldsdynamiek. Onze zelfverdedigingslessen zijn realistisch en leren geen “trucs” aan die in de praktijk niet blijken te werken. In tegenstelling tot de meeste scholen gaan wij diep in op het vermijden en voorkomen van potentieel gewelddadige conflicten en de-escalatietechnieken. Ook word je je bewust van de juridische en (psycho)traumatische nasleep.

 

Zelfkennis

Taekwon-Do School Amsterdam is een warme club, waarin iedereen meetelt. Jouw ontwikkeling staat centraal, ongeacht hoe snel je door je graduaties (banden) heen gaat. Jezelf leren verdedigen is slechts het begin. Door hard te trainen en naar dat volgende doel te werken kom je jezelf tegen. Daar ligt je kans op persoonlijke ontwikkeling. En uiteindelijk straalt dat uit op je omgeving. Dan zul je begrijpen waar die “Do” over gaat uit “Taekwon-Do”.

Nooit Uitgeleerd

De leraren blijven zich continu bijscholen, ook buiten de typische Taekwon-Do gerelateerde onderwerpen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid onze kennis te verdiepen en verbreden, zodat we jullie verder kunnen helpen. En bij elke nieuwe cursus, boek, of seminar gaat er ook voor ons weer een wereld open. Het relativeert en houd je bescheiden – als een witte band.