Taekwon-Do Seminar: Power in Patterns

English version: https://www.taekwondoschoolamsterdam.nl/seminar-power-in-patterns-with-master-meyour-and-mira-sjovall

Meer halen uit jouw ITF Taekwon-Do Tuls? Dan mag je het seminar met Master Thierry Meyour en Mira Sjövall: Power in Patterns niet missen! Dit bijzondere seminar zal plaatsvinden op zondag 26 januari 2020 in Amsterdam, bij Taekwon-Do School Amsterdam.

Master Thierry Meyour and Mira Sjövall Finnish Magic Tour

Zet jezelf op aanwezig op het Facebook evenement!

Over dit evenement

Op zondag 26 januari komen Master Thierry Meyour en zijn top student Mira Sjövall naar Amsterdam voor een seminar met als thema “Power in Patterns”.

Je zult vele goede tips meekrijgen om jouw Tuls nog krachtiger uit te voeren. Je zult leren hoe je dynamischer kunt trappen, hoe je meer flexibiliteit en bereik kunt krijgen in je trappen, hoe je je heup en core kunt inzetten om meer explosiviteit in je techniek te krijgen – en nog veel meer.

Master Thierry Meyour is bondscoach van Finland en combineert zijn ervaring met de laatste wetenschappelijke inzichten over hoe lichaam en geest optimaal getraind kunnen worden voor betere sportprestaties. Hij laat zich graag inspireren door atleten, zowel binnen als buiten de martial arts.

Mira Sjövall is lid van het Finse team en heeft al vele titels op haar naam staan, waaronder Europees en Wereldkampioen.

Zorg dus dat je dit bijzondere seminar niet mist!

Bestel direct jouw tickets

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Winnen: Open Dutch 2020

Open Dutch 2020

Doe jij mee aan de Open Dutch 2020 in Helmond? Dan kun je een GRATIS ticket winnen voor het seminar Power in Patterns met Master Thierry Meyour en Mira Sjövall!

Alle junior en senior dangraadhouders met een gouden medaille voor het onderdeel Tul kunnen namelijk het seminar GRATIS bijwonen.

Doe je best!

Bestel hier jouw ticket

Links

Dit seminar wordt georganiseerd door Taekwon-Do School Amsterdam Vragen? Neem contact op met ons via info@taekwondoschoolamsterdam.nl.

Bereikbaarheid

Het adres is Jan van Galenstraat 31 in Amsterdam. Je vindt de ingang van Taekwon-Do School Amsterdam aan de rechterzijde van het gebouw van het Marcanti College. Je gaat de trap op en belt aan bij de rechter deurbel. Doorlopen naar de bovenste etage.

Met het openbaar vervoer

Stadsbus 18 stopt voor de deur van de school. Op minder dan 5 minuten lopen van de school stoppen de trams 3, 10, 12 en 14, stadsbus 15, streekbussen 80, 82 en spitslijn 247.
Plan je reis op 9292 ›

Met de fiets

Voor het vinden van een veilige fietsroute kan gebruik gemaakt worden van de speciale fietsrouteplanner.

De school is goed bereikbaar vanaf de ringweg A10 West. Neem afslag S105 en volg de borden richting Centrum. U zit dan meteen op de Jan van Galenstraat. De school bevindt zich na 1750 meter aan uw rechterhand. Bij de school is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het is wel betaald parkeren.
Plan reis via Google Maps ›

Parkeren: https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeertarieven/

Bestel snel jouw tickets!