Wedstrijden

Taekwon-Do School Amsterdam bezoekt vele wedstrijden. Hieronder een overzicht. Let op: het hangt af van het animo en of we genoeg scheidsrechters kunnen mobiliseren of we al dan niet naar een wedstrijd gaan. Deelname is alleen mogelijk in overleg en met toestemming van de instructeur. Verder dien je minimaal drie keer per week te trainen, waaronder minstens één van de Fight Club trainingen als je wilt sparren (zie ons lesrooster). Ook worden extra trainingen georganiseerd met het collectief CB19NL.

Taekwon-Do School Amsterdam heeft in samenwerking met enkele andere bevriende clubs een wedstrijdteam waarmee we stad en land afreizen. Lees hier meer over CB19NL.  Een overzicht van de CB19NL trainingen vind je onder onderstaande wedstrijdkalender.

Wedstrijdkalender

Klik op de links voor inschrijfformulieren:

CB19NL Trainingen 2019-2020

De CB19NL trainingen vinden plaats op de clubs, maar soms wijken we uit naar bijvoorbeeld een grotere zaal. In het overzicht hieronder wordt in ieder geval de stad vermeld. Ruim voor de training maken we het exacte adres bekend. We rouleren de eer gedurende het jaar.

De trainingen zijn doorgaans van 10:00 tot 14:00u en de lunch wordt verzorgd.

Per training wordt een bijdrage gevraagd van € 5,-. Dit, om de scheidsrechters die soms wel 10x per jaar mee gaan om te scheidsen enige vergoeding aan te kunnen bieden voor hun inzet.