Gasttraining Euclides

Geplaatst op 23-03-2019.

AMSTERDAM, 22.03.2019 – Vorige week was Jair op bezoek in Delfgauw bij Team Carvalho Sports als gasttrainer, deze week kwam Euclides naar Amsterdam!Β 

Soms hebben onze leraren verplichtingen elders. In zulke gevallen is het handig dat we altijd kunnen terugvallen op bevriende clubs, zoals Team Carvalho Sports uit Delfgauw. Hoofdleraar Euclides twijfelde niet en stond direct voor ons klaar, nadat vorige week Jair op bezoek was in Delfgauw als gasttrainer. De Kids groep van 4 tot 6-jarigen stond echter een stuk voller dan verwacht, met maar liefst acht(!) kinderen die onverwacht op de stoep stonden voor een proefles, naast de reguliere leerlingen. Dat was dus even aanpoten voor Euclides, die geassisteerd werd door Sinelizwi.

Daarna was de wedstrijdgroep aan de beurt. Deze groep kende Euclides natuurlijk al van de wedstrijden en eerdere gezamenlijke trainingen.

Dank Euclides voor de mooie trainingen en het invallen – tot snel maar weer!