Kalah Seminar Amsterdam

Geplaatst op 09-05-2019.

AMSTERDAM, 09.05.2019 – We love it when a plan comes together! Op zondag 16 juni zal Pascal Bourrassé, met wie Jair in Zuid-Afrika deels de Kalah instructeursopleiding deed, vanuit Bordeaux afreizen naar Nederland voor het Kalah Seminar Amsterdam bij Taekwon-Do School Amsterdam. Het wordt een intensieve en leerzame dag voor iedereen die zich (verder) wil verdiepen in Kalah!

Kalah Seminar Amsterdam in Vogelvlucht

Kalah Seminar Amsterdam met Pascal Bourrassé

Programma

Op basis van echte videobeelden van crimineel geweld zullen een aantal scenario’s worden behandeld. In de ochtend gaat het om 1-op-1 situaties. In de middag komen 1-op-meer situaties aan bod. De video’s zullen op deze website en via social media worden gedeeld.

09:00 – 09:30 Inloop en registratie
09:30 – 12:30 Seminar deel 1
12:30 – 14:00 Lunchpauze
14:00 – 17:00 Seminar deel 2
17:00 – 17:15 Groepsfoto & uitreiking certificaten
Einde

Pascal Bourrassé

Pascal Bourrassé is een oud-militair uit Frankrijk met 19 jaar ervaring als commando paratroeper en o.a. sniper. Hij doorliep twee levels als Kalah instructeur, alsmede de Kalah Close Protection Officer opleiding(“bodyguard”), de Kalah SWAT opleiding en de Kalah Protective Security Detail opleiding. Pascal is hoofd van Kalah France Tactical Division en traint professionals in de beveiliging.

Taekwon-Do School Amsterdam instructeur Jair Stenhuijs volgde in februari 2019 een intensief trainingstraject in Zuid-Afrika in de gym van Kalah grondlegger Idan Abolnik. Tijdens deze instructors course trainde hij samen met Pascal.

In Zuid-Afrika werd het idee geboren om Amsterdam te bezoeken, dus zo gezegd, zo gedaan.

Meer informatie en inschrijven: https://www.taekwondoschoolamsterdam.nl/evenementen/kalah-seminar-amsterdam-16-06-2019/Kalah Trainen?

Lees hier meer over wat Kalah precies inhoudt. Onze lestijden vind je hier en vraag direct een gratis proefles aan!

Wat is Kalah?